Втеча з-під варти: столичні силовики затримали конвоїра-спільника

Втеча з-під варти: столичні силовики затримали конвоїра-спільника

Укрінформ
Працівники прокуратури Києва затримали й оголосили про підозру співробітнику Дніпровського управління ГУ Нацполіції в м.Києві за фактом пособництва у втечі з-під варти підозрюваного.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

"Встановлено, що вказаний правоохоронець, в обов'язки якого покладено конвоювання арештованих, у суботу, 23 червня, здійснив ряд умисних дій, спрямованих на пособництво 32-річному уродженцю Республіки Молдова Бурлаку О.С., поміщеному у Київське СІЗО, втекти з-під варти. Увечері 23 червня правоохоронець був затриманий слідчими прокуратури в порядку ст. 208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, чоловіку оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 393 КК України, та підготовлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: СБУ перекрила міжнародний канал торгівлі людьми

Раніше повідомлялося про затримання втікача в орендованій квартирі на масиві Троєщина. Прокуратура готує матеріали для оголошення йому про підозру ще й за ч. 2 ст. 393 КК України (втеча з-під варти).

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 23 червня раніше судимий чоловік утік під час конвоювання. Він є фігурантом кримінальних справ, порушених за  ч. 2 ст. 190 та ч. 4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-