Апеляційний суд залишив у силі довічне ув'язнення серійному вбивці

Апеляційний суд залишив у силі довічне ув'язнення серійному вбивці

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва залишив в силі покарання у вигляді довічного ув'язнення серійному убивці жінок. 

Про це інформує прес-служба столичної прокуратури.

"Апеляційний суд міста Києва залишив без змін вирок суду у вигляді довічного позбавлення волі для зловмисника, який позбавив життя трьох жінок", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у травні 2016 року, перебуваючи у лісопарковій зоні біля Бортницької станції аерації на вул. Колекторній, чоловік після спільного вживання алкогольних напоїв здійснив умисне вбивство невідомої жінки. Після цього зловмисник закопав її тіло та зник з місця події.

Надалі протягом червня-серпня 2016 року обвинувачений за аналогічних обставин позбавив життя ще двох жінок на території Дарницького району столиці. З метою приховання слідів злочину тіло однієї жінки вбивця спалив, а тіло другої - замаскував гілками.

Слідству не вдалося ідентифікувати тіла загиблих. Експерти встановили лише їх приблизний вік - від 30 до 40 років.

Читайте також: Наїзд у Стокгольмі: терорист отримав довічне

Затримати вбивцю вдалося після чергового нападу на жінку у серпні 2016 року. Четвертій жертві нападника дивом вдалося вижити, попри численні ножові поранення, які вона отримала. 

Вироком Дарницького районного суду м. Києва чоловіка було визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, п. 13 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 121 КК України та засуджено до довічного ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-