Сутички під Радою: затриманий був сп'янілий та бризнув газом у поліцейського

Сутички під Радою: затриманий був сп'янілий та бризнув газом у поліцейського

Укрінформ
Затриманий під час сутичок під Верховною Радою чоловік застосував газовий балончик до поліцейського і знаходився у стані легкого алкогольного сп'яніння. 

Про це у коментарі журналістам заявив очільник столичної поліції Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“В ході сутичок, які кілька годин тому відбулися, одну особу було затримано. На теперішній час він знаходиться в районному управлінні. Було проведено тест, в нього стан алкогольного сп'яніння, легкий, приблизно одна проміле, йому буде надана правова і медична допомога, якщо він її потребує. Він застосував газовий балончик до поліцейського”, - сказав Крищенко.

За його словами, інші особи внаслідок цих сутичок наразі не затримувалися.

Крищенко поінформував, що внаслідок цих сутичок постраждало троє поліцейських: один — від застосування газового балончика, інші отримали легкі ушкодження внаслідок штовханини. 

Очільник столичної поліції додав, що наразі все спокійно, на площі перебуває до 1000 мітингувальників, з якими спілкується поліція комунікації.

Читайте також: Сутичка під Радою: поліція затримала ще одного протестувальника

Як повідомляв Укрінформ, близько двох тисяч ветеранів Афганської війни, силових структур проводять на площі Конституції біля Верховної Ради акцію протесту з вимогою підвищити пенсії та прирівняти їх до учасників бойових дій. Між ними та правоохоронцями сталася сутичка. 

Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко вийшла до протестувальників під парламентом і запросила ініціативну групу на переговори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-