Аварійні бригади

Аварійні бригади "Київтеплоенерго" щодня ліквідують 40 пошкоджень на теплотрасах

Укрінформ
Аварійні бригади комунального підприємства «Київтеплоенерго» щодоби ліквідовують близько 40 аварійних пошкоджень теплових мереж.

Про це повідомляє офіційний портал Києва.

“Понад 44% гідравлічних випробувань провели спеціалісти столичного комунального підприємства «Київтеплоенерго» протягом підготовки до опалювального сезону. Під час випробувань вони встигли виявити 1690 аварійних та гідравлічних пошкоджень, із яких 1358 уже усунули. Щодоби аварійні служби КП ліквідовують близько 40 пошкоджень”, - йдеться у повідомленні.

За словами головного інженера СП «Київські теплові мережі» Юрія Паливоди, попри відсутність договору на поставку природного газу, у КП «Київтеплоенерго» роблять усе можливе, щоб якісно і своєчасно підготувати тепловий комплекс міста до зими.

Головний інженер підкреслив, що на сьогодні теплові мережі Києва перебувають у незадовільному стані. Експлуатаційний термін служби трубопроводів становить 25 років, у той час як значна їхня кількість вже його відпрацювала. Більшість із них потребують капітального ремонту, а інші – повної заміни. Лише від початку підготовки до опалювального сезону КП «Київтеплоенерго» під час усунення аварійних пошкоджень замінило більше ніж 5,67 км труб, повідомив Паливода.

Читайте також: Без води та світла: Кличко пояснив, чому Київтеплоенерго пішло до суду

Зазначається, що до кінця року у КП «Київтеплоенерго» планують придбати 353 тонни труб на 13,5 млн грн. Додатково ще очікують на поставку техніки: спецаварійних авто, кранів-маніпуляторів, екскаваторів тощо. На сьогодні автопарк КП «Київтеплоенерго» нараховує 211 одиниць спецтехніки.

Гідравлічні випробування у Києві тривають із 10 квітня до 30 серпня включно. Нині гідравлічні випробування теплових мереж проводять у семи районах столиці. У зв’язку із цим без гарячого водопостачання залишаються 1946 споживачів: 997 житлових будинків, 38 лікувальних закладів, 43 дитячих садочки, 28 шкіл та 840 відомств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-