Під час демонстрації вибухівки у прямому ефірі хлопцеві відірвало руку

Під час демонстрації вибухівки у прямому ефірі хлопцеві відірвало руку

Укрінформ
На Київщині підірвався молодий чоловік, який демонстрував вибухівку в режимі онлайн.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції Київщини у Facebook. 

“Двоє товаришів напідпитку за допомогою мобільного телефону здійснювали онлайн-трансляцію в одній із соціальних мереж - демонстрували вибухонебезпечні предмети: гранату «РГД-5», тротилову шашку та детонатор. У результаті необережного поводження з ними стався вибух. 25-річний житель села Велика Солтанівка Васильківського району отримав тяжкі травми: рвана рана та ампутація передпліччя лівої руки”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вибух стався у квартирі потерпілого. Уточнюється, що про цю подію поліцейським повідомив працівник Васильківської центральної районної лікарні, який надавав невідкладну медичну допомогу хлопцеві.

Правоохоронці виїхали на місце події та провели невідкладний обшук. З підвального приміщення у будинку, де стався вибух, поліцейські вилучили більше сотні різнокаліберних набоїв до вогнепальної зброї.

Читайте також: У Маріуполі побили прикордонника за вимогу дати меню українською

Наразі проводиться комплекс слідчих дій. Наразі поліцейські встановлюють, звідки у чоловіка цей арсенал боєприпасів.

Триває розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-