На Київщині запустили інтерактивну карту локалізації проблем

На Київщині запустили інтерактивну карту локалізації проблем

Укрінформ
В Україні в процесі реалізації реформи з децентралізації зараз активно впроваджуються інноваційні методи управління і розширення впливу людей на органи влади та місцевого самоврядування.

Про це у виступі на відкритті XIV Українського муніципального форуму заявив Президент Петро Порошенко, повідомляє прес-служба глави держави.

"На Київщині щойно запустили систему uvaga.ua. Це – програмний інструмент, інтерактивна карта з точною локалізацією проблеми та чітким визначенням конкретної посадової особи, яка відповідає за її вирішення",  - сказав Порошенко.

Коментуючи переваги цієї системи, він зазначив, що "не треба чекати, не треба давати роки на вирішення", після перевірки "точки проблеми" питання вирішується миттєво.

Читайте також: Порошенко заявив, що не допустить ревізії курсу на децентралізацію

"Кожен громадянин зі свого мобільного телефону практично в один дотик отримає можливість повідомити про актуальну проблему. І не тільки повідомити, а ще й зможе відстежувати динаміку її вирішення, розуміючи хто персонально відповідає за її вирішення», - акцентував Порошенко.

Глава держави подякував Королівству Норвегії в особі Надзвичайного і Повноважного Посла цієї країни Уле Тер’є Хорпестада за допомогу в організації XIV Українського муніципального форуму та постійну підтримку реформи децентралізації в Україні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-