Вибух авто у Києві: власника “Волги” арештували на два місяці

Вибух авто у Києві: власника “Волги” арештували на два місяці

Укрінформ
Власника автомобіля "Волга", в якому 14 червня у Святошинському районі столиці стався вибух і постраждало 4 дітей, арештовано на два місяці.

Такий запобіжний захід обрав йому у суботу Святошинський райсуд Києва, повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"За клопотанням Київської місцевої прокуратури N8 власнику автомобіля "Волга", в якій діти знайшли вибухівку, обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відповідне рішення у суботу, 16 червня 2018 року, ухвалив Святошинський райсуд м. Києва. Строк дії запобіжного заходу суд визначив до 12.08.2018 року", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Вибух на Святошині: власнику авто оголосили підозру за два злочини

41-річному чоловіку оголошено про підозру за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За інформацією прокуратури, під час допиту підозрюваний надав визнавальні покази, які у подальшому були підтверджені у ході відтворення.

На даний час в межах кримінального провадження призначено низку судових експертиз. Проводяться усі необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин скоєння злочину.

Як повідомляв Укрінформ, вибух, внаслідок якого постраждало четверо дітей віком від 5 до 11 років , стався у четвер, 14 червня, на вулиці Чорнобильській у Києві.

Невстановлений предмет, який діти дістали з автомобіля марки «Волга», вибухнув при спробі його відкрити.

Внаслідок детонації пристрою діти отримали численні травми. Стан одного з постраждалих лікарі оцінюють як тяжкий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-