У Києві після реконструкції відкрився гуртожиток для медпрацівників – КМДА

У Києві після реконструкції відкрився гуртожиток для медпрацівників – КМДА

Укрінформ
Перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник вручив ключі мешканцям гуртожитку для медпрацівників, у якому нещодавно завершили ремонтні роботи.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«У першу чергу, це житло передбачено для працівників Територіального медичного об'єднання (ТМО) «Санаторного лікування». Проте за необхідності тут можуть жити медичні працівники й інших столичних закладів охорони здоров’я. Середня вартість проживання у гуртожитку з урахуванням оплати комунальних послуг складатиме на місяць біля 750 гривень. Переконаний, що така сума досить прийнятна для молодого фахівця», – зазначив Поворозник.

За його словами, ця будівля гуртожитку у Святошинському районі до 2017 року була в аварійному занедбаному стані та протягом 20 років не експлуатувалася. За рахунок бюджетних коштів у будівлі проведено капітальний ремонт, закуплено меблі, електроплити, пральні машини, телевізори, проведено благоустрій території тощо. Загалом на всі роботи у 2017 році виділено 5,3 млн грн. Наразі у гуртожитку підготовлено 20 просторих кімнат, у яких створені комфортні умови для проживання медичних працівників, відзначив він.

«У програмі соціально-економічного розвитку передбачено кошти у сумі 20,2 млн грн на реконструкцію гуртожитку для медичних працівників на вул. Польовій, 6 у Солом’янському районі. Тож у наступному році ще більше медиків столиці матимуть можливість заселитися у недороге житло», – додав Поворозник.

Читайте також: На допомогу сім'ям, діти яких постраждали у ДТП в Білорусі, Суми виділили мільйон

Як повідомлялося, нещодавно мер Києва Віталій Кличко відкрив унікальне реабілітаційне відділення для людей з обмеженими можливостями в санаторії «Салют». Відділення розраховане на 100 ліжок, в ньому передбачене лікування дітей психоневрологічного профілю віком від 3 до 17 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-