Служба зайнятості провела семінар для

Служба зайнятості провела семінар для "кадровиків" Південно-Західної залізниці

Фото
Укрінформ
Київський міський центр зайнятості провів консультаційно-просвітницький захід «Інформаційний переворот» у регіональній філії «Південно-Західна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця». 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Як зазначила начальник відділу рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Людмила Сульженко, служба зайнятості активно співпрацює з «Південно-західною залізницею».

Зокрема, понад 120 працівників служби кадрової та соціальної політики  регіональної філії «Південно-Західна залізниця» мали змогу ближче ознайомитись із формами та методами співпраці зі службою зайнятості, а також довідалися про процес підбору персоналу на засадах рекрутингу, стажування на робочому місці та навчання працівників.

 «Ми наразі підбираємо на підприємство 8 фахівців середньої ланки. Це юристи, економісти, бухгалтери, менеджери з кадрів. Наша мета - допомогти роботодавцю якомога швидше знайти кваліфікованого працівника, і ми працюємо в цьому напрямку»,  - зазначила Сульженко. 

Крім цього, як зазначила начальник відділу взаємодії з роботодавцями Майя Шурко, роботодавці, які хочуть співпрацювати зі службою зайнятості, мають пройти реєстрацію на офіційному сайті Державної служби зайнятості.

"Регіональна філія «Південно-Західна залізниця» вже зареєструвалася в Електронному кабінеті роботодавців. Електронний кабінет - це сервіс для встановлення комунікацій, який економить час роботодавця. Через цей кабінет роботодавець може передати вакансії до будь-якої з філій служби зайнятості», - зауважила вона.   

Читайте також: Служба зайнятості шукає працівників на ДП "410 завод цивільної авіації"

Вона також розповіла, що служба зайнятості використовує у своїй роботі відеорезюме та онлайн-співбесіди, що значно спрощує пошук необхідних працівників.

Фото КМЦЗ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-