У Києві хочуть оголосити в розшук 920 злісних аліментників

У Києві хочуть оголосити в розшук 920 злісних аліментників

Укрінформ
Держвиконавці Києва направили понад 920 подань про оголошення у розшук боржників з виплати аліментів.

Про це повідомив на прес-конференції начальник Управління державної виконавчої служби ГТУЮ у місті Києві Віталій Чепурний, передає кореспондент Укрінформу.

"Наразі більше 920 подань уже направлено про оголошення боржників у розшук, кількість протоколів про адміністративне правопорушення, передбачених статтею 183 частина 1 складає 251 протокол, і судом задоволено вже 17 постанов про накладення на боржників стягнення у вигляді суспільно-корисних робіт", - заявив Чепурний.

За словами Чепурного, загалом органи державної виконавчої служби міста Києва з початку року стягнули 92 млн грн, із яких 53 млн грн стягнуто завдяки застосуванню до боржника заходів, передбачених законом України "Про виконавче провадження".

Читайте також: Арештований Ferrari злісного аліментника пустили з молотка

"У столичних органах ДВС створено 40 мобільних груп із ліквідації заборгованості з виплати аліментів. Виїзди мобільні групи почали з 20 лютого 2018 року. За цей час державними виконавцями відвідано майже 1300 адрес із позитивним результатом", - зазначив Чепурний.

Як повідомлялося, раніше міністр юстиції Павло Петренко заявив, що з початку року в Україні на користь дітей із боржників стягнено понад 1,5 млрд грн аліментів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-