Міст біля метро

Міст біля метро "Берестейська" цілий, людину в авто травмували хулігани - КМДА

Фото
Укрінформ
У Києві група молодиків відривала фрагменти підпірної стінки з Берестейського мосту і скидала шматки бетону на проїжджу частину - постраждав пасажир автомобіля.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Сьогодні, 7 червня, о 13:15 оперативний черговий КАРС «Київська служба порятунку» отримав інформацію про те, що в районі Берестейського мосту на машину впав фрагмент стіни. Прибувши на місце події, рятувальники 1-го аварійно-рятувального взводу встановили, що падіння фрагменту з Берестейського мосту не було», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, перехожі були свідками того, як група молодих людей відривала фрагменти підпірної стінки мосту і зверху скидала шматки бетону на проїжджу частину. Один такий фрагмент стінки впав на машину, яка рухалась проїжджою частиною.

Унаслідок падіння шматок бетону пробив лобове скло автомобіля та впав на пасажира, який сидів на передньому сидінні. Пасажир отримав серйозну травму руки і був госпіталізований.

На місці працювала слідчо-оперативна група.

Розслідування проводиться правоохоронними органами.

Раніше у соцмережі з'явилося повідомлення про те, що з мосту неподалік станції метро “Берестейська” відірвався шматок бетону, який травмував пасажира автомобіля Renault.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-