Світовий банк готовий і далі інвестувати у розвиток Києва - Кличко

Світовий банк готовий і далі інвестувати у розвиток Києва - Кличко

Фото
Укрінформ
Світовий банк зацікавлений у подальшій співпраці з Києвом та реалізації проектів з розвитку транспортної інфраструктури, логістики роботи міського транспорту, технологій з енергозбереження.

Про це йшлося під час зустрічі у Вашингтоні мера української столиці Віталія Кличка з віце-президентом Світового банку Сірілом Мюллером, повідомляє прес-служба київського міського голови.

Також Світовий банк зацікавлений в успішному втіленні проекту державно-приватного партнерства з будівництва сучасної лікарні в Києві. Його реалізацію столиця розпочала за підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC).

У ході зустрічі Кличко поінформував про наміри столичної влади втілювати нові проекти в сфері громадського транспорту, а також проекти державно-приватного партнерства.

Читайте також: За три роки у Києві відкрили 17 нових закладів освіти - Кличко

"Ми вже маємо спільно реалізовані проекти і розраховуємо на подальшу співпрацю. Нам треба і далі оновлювати та розвивати транспортну інфраструктуру столиці, втілювати нові проекти в сфері громадського транспорту, а також проекти державно-приватного партнерства", - сказав Кличко.

Кличко у Вашингтоні провів зустріч з керівництвом Світового банку

Окремо наголошувалося в розмовах на боротьбі з корупцією, яка є великим викликом для України і стоїть на заваді подальшим реформам та перетворенням.

"Сподіваюся, Верховна Рада ухвалить закон про антикорупційний суд. Цього очікують сьогодні всі партнери, які підтримують і допомагають Україні", - додав мер Києва.

Фото: kiev.klichko.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-