Третина Києва залишається без гарячої води

Третина Києва залишається без гарячої води

Укрінформ
У Києві без гарячої води залишаються 3 тисячі столичних будинків. Однак ця кількість може збільшитися до 100%, якщо не буде вирішено питання між Нафтогазом та столичною владою. 

Про це під час засідання Київради заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"На сьогодні майже 3 тисячі будинків залишаються без гарячої води - 30% будинків. Через буквально півтора місяця ця кількість може збільшитися до 100%, і, крім того, постачання газу на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 може призвести до припинення їх роботи, а значить і до збоїв в електропостачанні міста. Це вже техногенна ситуація, це загроза виникнення надзвичайної ситуації в місті Києві", - сказав він. 

Як повідомлялося, раніше представники столичної влади заявили, що Нафтогаз відмовляється поставляти газ для Київтеплоенерго, намагаючись перекласти борги Київенерго на нового надавача послуг.

Читайте також: У Кличка заявляють про шантаж Нафтогазу: Київ не братиме на себе чужі борги

НАК "Нафтогаз України" наполягає на сумі заборгованості у розмірі 4,8 млрд грн. Близько 1,2 млрд грн із цієї суми - штрафи і пеня.

Тим часом більша частина Києва залишається без гарячої води.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-