У Києві невідомий стріляв із гранатомета у ритуальне бюро

У Києві невідомий стріляв із гранатомета у ритуальне бюро

Фото, відео
Укрінформ
У Києві невідомий вистрелив із гранатомета у ритуальне бюро біля Байкового кладовища, проте снаряд застряг у стіні і не вибухнув.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

За даними поліції, о 4:15 охоронець ритуального закладу повідомив, що на вулиці Волзькій Голосіївського району столиці він почув звук, схожий на вибух.

“За вказаною адресою правоохоронці виявили предмет. Працівники поліції оточили територію, прилеглу до місця скоєння злочину. Вибухотехніки знешкодили боєприпас, який застряг у стіні ритуального бюро. Внаслідок події ніхто не постраждав”, - розповів т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Віктор Нечитайло.

Читайте також: Під Києвом у Range Rover знайшли застреленого 23-річного хлопця

Поліцейські на місці вилучили речові докази, які відправлять на експертне дослідження. Проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до злочину.

Інформація про подію належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Голосіївського управління поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-