Кличко подякував комунальникам за оперативне прибирання Києва після фіналу ЛЧ

Кличко подякував комунальникам за оперативне прибирання Києва після фіналу ЛЧ

Укрінформ
Міський голова Києва Віталій Кличко подякував працівникам комунальних служб, які обслуговували заходи Ліги чемпіонів УЄФА та оперативно прибрали місто в ніч після фіналу.

Як повідомляє прес-служба мера, Кличко вітав комунальників 1 червня на Співочому полі, де для них влаштували концерт.

Міський голова нагадав, що для прибирання визначених локацій після заходів Ліги чемпіонів було задіяно майже 1400 людей, вивезено більше 4 тисяч кубометрів сміття.

"Я вдячний вам за те, що ви впоралися зі своїм завданням. Кияни, які прокинулися вранці наступного після фіналу дня, побачили чисті вулиці, прибрані парки та сквери. Дехто навіть був шокований, я вам скажу. В кращому сенсі", - підкреслив Кличко.

Він наголосив, що своєю важкою працею комунальники роблять столицю більш комфортною для мешканців та більш привабливою для туристів. "Усі, хто тут сьогодні зібрався, зробив - без перебільшення - свій внесок у позитивний імідж Києва як європейської столиці. Красивого, комфортного і доглянутого міста", - звернувся до працівників столичних комунальних служб мер.

За його словами, фінал Ліги чемпіонів відбувся тиждень тому, а українська столиця продовжує отримувати слова подяки за високий рівень організації цієї спортивної події.

Читайте також: Кличко привітав учасників Київського балу

«Ми з вами зробили свято, яким насолоджувався весь футбольний світ. Пряму трансляцію з «Олімпійського» дивилися понад мільярд людей.  До Києва на футбольне свято приїхало близько 30 тисяч організованих груп фанів і ще близько 100 тисяч туристів. 230 тисяч людей відвідали містечко «Фестиваль чемпіонів» на Хрещатику. Для порівняння: у Кардіффі, місті де фінал відбувався минулого року, таке ж містечко відвідало 110 тисяч людей», - зазначив Кличко.

Він нагадав, що аеропорти «Бориспіль» та  ім. Ігоря Сікорського прийняли рекордну кількість пасажирів. Було залучено до роботи 120 автобусів-шатлів для перевезення організованих груп вболівальників. На три години довше працював Київський метрополітен.

Як повідомляв Укрінформ, на НСК "Олімпійський" у Києві 26 травня відбувся фінал футбольної Ліги чемпіонів сезону 2017-2018 років. Футболісти мадридського "Реала" перемогли англійський "Ліверпуль" (3:1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-