З Київського балу можна безкоштовно надіслати листівку

З Київського балу можна безкоштовно надіслати листівку

Укрінформ
На Контрактовій площі столиці, де проходить Київський бал, можна підписати безкоштовну тематичну листівку й надіслати її будь-куди - теж безкоштовно.

На посланні потрібно лише написати адресу, а марку наклеїть"Укрпошта", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ви можете підійти до нашої стійки, розташованої у сквері біля пам'ятника Сагайдачному, взяти у нас листівку з танцюючими парами, написати кілька слів близьким і вказати адресу - а про марку ми подбаємо самі", - розповіли представники "Укрпошти".

Втім, за їхніми словами, можна навіть не шукати стійку - на площі будуть хлопці з мобільними поштовими скриньками за плечима. До будь-кого з них можна підійти, отримати листівку, заповнити і вкинути у скриньку-наплічник.

Читайте також: У Києві діти побили танцювальний рекорд

Як повідомляв Укрінформ, 1-2 червня на Контрактовій площі Києва відбувається бал просто неба. Вхід на нього безкоштовний. Напередодні на балу було встановлено рекорд з наймасовішого виконання вальсу дітьми - в ньому взяли участь 1032 юні танцюваристи. Сьогодні організатори обіцяють танцювальні майстер-класи, виступ гурту "Каблуками по бруківці", "битву кавер-бендів" та вечірній концерт за участю Христини Соловей та Лео Мантіса. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-