Кличко вручив стипендії юним лауреатам міжнародних та всеукраїнських конкурсів

Кличко вручив стипендії юним лауреатам міжнародних та всеукраїнських конкурсів

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко вручив іменні стипендії міського голови творчим дітям. Стипендії отримали 75 учнів дитячих шкіл естетичного виховання – лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів. 

Про це повідомляє сайт міського голови.

"Впевнений - кожен із номінантів був гідний перемоги. Утім, конкурсна комісія обрала 75 переможців. Із кожним роком ми збільшуємо кількість таких стипендій. Як і розмір винагороди. Нині вона складає 1000 гривень. Так, сума невелика. Але, сподіваюся, така відзнака стане добрим стимулом для юних талантів. До навчання, вдосконалення та нових творчих перемог. А наше головне завдання - зробити так, аби всі талановиті діти могли реалізувати свої таланти тут - в Україні. Бо саме їм будувати сильну, успішну, талановиту країну", - зазначив Кличко.

Цього року на отримання стипендій представляли 130 кандидатур вихованців музичних і хореографічних, художніх та театральних шкіл, шкіл мистецтв та Київської дитячої академії мистецтв. 

Стипендії отримали юні творчі кияни, які гідно представили Україну на міжнародних конкурсах у понад 10 країнах світу. Зокрема, у США, Франції, Італії, Угорщині.

Читайте також: Українські учні здобули 11 медалей на міжнародному конкурсі INFOMATRIX

Міський голова побажав дітям нових творчих перемог та подякував їхнім викладачам і батькам за наполегливу працю у навчанні та вихованні юних талантів.

Традицію вручати творчі стипендії 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, започаткували 20 років тому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-