ВРП тимчасово відсторонила столичну суддю, яка попалася на хабарі

ВРП тимчасово відсторонила столичну суддю, яка попалася на хабарі

Укрінформ
Вища рада правосуддя тимчасово, до 27 червня, відсторонила суддю Подільського районного суду міста Києва Тетяну Войтенко від здійснення правосуддя у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності. 

Відповідне рішення ВРП було ухвалене за результатом розгляду клопотання заступника Генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, інформує Управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП. 

«Вища рада правосуддя ухвалила клопотання заступника Генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Холодницького Н.І. задовольнити, тимчасово, до 27 червня 2018 року, відсторонити суддю Подільського районного суду міста Києва Войтенко Тетяну Віталіївну від здійснення правосуддя у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності», - ідеться в повідомленні. 

Як повідомляв Укрінформ, 27 квітня співробітники СБУ під процесуальним керівництвом САП викрили на хабарі у розмірі 10 тисяч доларів суддю і працівника апарату Подільського райсуду м.Києва.

Читайте також: У ВРП призначили розгляд відсторонення судді, підозрюваної в хабарництві

Того ж дня їм було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.369-2 Кримінального кодексу України ("Зловживання впливом").

За даними ЗМІ, цією суддею є Тетяна Войтенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-