Елтон Джон завітав на

Елтон Джон завітав на "Кураж Базар"

Укрінформ
Всесвітньо відомий виконавець, громадський діяч і засновник благодійного фонду, спрямованого на боротьбу зі СНІДом, сер Елтон Джон, який сьогодні прилетів в Україну,  відвідав фестиваль Кураж Базар.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, співак прибув до України на запрошення Фонду Олени Пінчук для участі в інформаційній благодійній акції “День з Елтоном Джоном”, метою якої є профілактика і залучення українців до боротьби зі СНІДом.

Захід проходив на території Арт-заводу Платформа, де проводилася низка різноманітних заходів: фотовиставка, що показує історію 11 років спільної діяльності Фонду Олени Пінчук та СНІД-Фонду Елтона Джона, а також інтерактивна програма від Всеукраїнської мережі ЛЖВ, до якої увійшли освітній лекторій, квести, лабіринт тестування на ВІЛ тощо.  

Публіка гучно привітала зіркового гостя фразою: “Зупинимо СНІД разом!”, адже цей слоган належить саме його авторству і був вперше запропонований під час грандіозного виступу співака просто неба на Майдані Незалежності, який дав старт  кампанії боротьби проти ВІЛ в Україні, ще 11 років тому. 

Як зазначили організатори, відомий британець – “справді великий друг України”, він вже прилітав до нас 4 рази, і відвідував не лише Київ, у 2009 році він їздив до будинку дитини в Макіївці.

Для співака також було підготовано флеш-моб, під час якого гості заспівали хором його відому пісню "Can you feel the love tonight”. 

Вартість вхідного квитка на "Кураж Базар" становила 100 гривень, всі зібрані кошти від продажу квитків будуть спрямовані на реалізацію проекту зі створення інформаційно-освітнього центру для молоді в Києві.

Читайте також: Елтон Джон приїхав до Києва

До збору благодійних пожертв під час акції долучилися також українські зірки: подружжя музикантів Дмитро та Ольга Шурови, телеведуча Монро, подружжя В’ячеслав та Марина Узелкови та інші.

На зустрічі з Елтоном Джоном також був мер Києва Віталій Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-