Діти з Донбасу зіграли матч у фан-зоні Ліги Чемпіонів

Діти з Донбасу зіграли матч у фан-зоні Ліги Чемпіонів

Укрінформ
Діти з Донбасу, які постраждали від мін на лінії розмежування, провели у фан-зоні Ліги чемпіонів товариський футбольний матч. Сьогодні, після дводенного перебування у Києві, вони вирушать додому.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомили в організації Terre des hommes.

"Ми працюємо з дітьми, які схильні до впливу конфлікту, сидять удома, не спілкуються з іншими дітьми, не розвивають свої соціальні навички. Наш головний офіс знаходиться в Швейцарії, ми є партнерами УЄФА. УЄФА запросило нас, щоб ми показали, чим ми займаємося. Спорт допоможе дітям об'єднатися й продемонструвати соціальні навички", - зазначили у Terre des hommes.

Десять дітей у віці 12-16 років, які постраждали від мін внаслідок бойових дій на Донбасі, провели у Києві два дні, сьогодні вони поїдуть додому. Окрім участі у матчі, вони також відвідали екскурсії по цікавих місцях Києва.

Читайте також: Кличко пропонує Мадриду стати побратимом Києва

"Це була хороша можливість для дітей, які опинилися у складній життєвій ситуації, приїхати в Київ, подивитися, що тут відбувається, відвідати грандіозний захід", - додали у Terre des hommes.

Terre des hommes є провідною швейцарською організацією з надання допомоги дітям, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, а також їхнім сім'ям. Було створено у 1960 році. Організація функціонує в 38 країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-