На київській Оболоні шукають вибухівку в торговельному центрі

На київській Оболоні шукають вибухівку в торговельному центрі

Укрінформ
Правоохоронні органи отримали повідомлення про замінування одного із торгово-розважальних центрів на вулиці Луговій в Оболонському районі столиці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"О 16:15 до поліції Києва надійшло повідомлення про закладену вибухівку в одному із торгово-розважальних центрів по вулиці Луговій в Оболонському районі столиці.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального управління та фахівці вибухотехнічних служб, кінологи із службовими собаками та рятувальники", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Через "замінування" столичного метро евакуювали 500 осіб

На місці працюють усі профільні служби. Проводиться ретельна перевірка об’єкту та прилеглої до нього території. 

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. Правоохоронці спрямовують зусилля на встановлення та затримання "мінера".

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні о 13:20 на спецлінію 102 зателефонував невідомий чоловік. Він повідомив, що на п'яти станціях метрополітену Києва станеться вибух.

Правоохоронці провели огляд станцій «Гідропарк», «Дніпро», «Героїв Дніпра», «Арсенальна», «Лівобережна», а також прилеглої до них території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-