Кличко пропонує Мадриду стати побратимом Києва

Кличко пропонує Мадриду стати побратимом Києва

Фото
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко під час зустрічі з мером Мадрида Мануелою Кармена запропонував підписати угоду про побратимство двох столиць. Крім того, вони обговорили питання співробітництва двох столиць та сьогоднішню футбольну подію, яку Київ приймає вперше.

Про це інформує прес-служба мера.

"Віталій Кличко запропонував їй (Мануелі Кармена - ред.) розглянути пропозицію про те, щоб Київ і Мадрид підписали угоду про побратимство двох столиць", - йдеться у повідомленні.

Кличко також відзначив, що столиця України  радо зустрічає усіх гостей, які прибули на фінал Ліги чемпіонів УЄФА. «Ми старанно готувалися до цієї події. Готували і облаштовували локації, прикрашали місто. Особливу увагу приділили безпеці. 10 тисяч правоохоронців забезпечують порядок у місті», - наголосив мер.

У свою чергу, Мануела Кармена відзначила, що як колега розуміє всі проблеми мера міста, в якому відбувається така велика подія. «Мене вразив Київ - дуже зелене і дуже гарне місто», - сказала Кармена.

Читайте також: Віталій Кличко вважає, що в основний час «Реал» і «Ліверпуль» зіграють внічию

Кличко також запросив Мануелу Кармена прогулятися Софіївською площею. Там вони сфотографувалися з величезними сріблястим кубком Ліги чемпіонів та  записали і відправили спільне звернення меру Ліверпуля Джону Андерсону. Кличко оприлюднив згодом відео на своїй сторінці у Facebook та в Twitter. «Джо, нам тебе не вистачає. І було б дуже добре, якби ти був зараз тут з нами. Шлемо тобі наші вітання і бажаємо удачі сьогодні ввечері! Подивимося, хто буде найсильнішим гравцем. Привіт Ліверпулю!», - сказав у відеозверненні мер Києва.

Фото: прес-служба Віталія Кличка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-