Концерти, виставки і регата: у Кличка розповіли про заходи на День Києва

Концерти, виставки і регата: у Кличка розповіли про заходи на День Києва

Укрінформ
До Дня Києва, в останню неділю травня, у столиці проведуть масштабний концерт та ще низку заходів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Місто готується до святкування Дня Києва та Дня столиці, що відбудеться вже цими вихідними. Департамент культури КМДА анонсує низку заходів та подій", - йдеться у повідомленні.

Так о 13:00 27 травня на головній сцені локації "Фестиваль чемпіонів" розпочнеться масштабна святкова концертна програма за участю Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру, УАФЕА "Калина", капели ім. Л. М. Ревуцького, Національного ансамблю солістів "Київська камерата", гурту барабанщиць "DRUM Art" та інші.

Також у Центральному будинку художника Національної спілки художників України до 27 травня триває виставка "Художники Києва – рідному місту" - цьогоріч у рамках цього проекту презентують близько 300 живописних і графічних творів, сюжетно пов’язаних із Києвом.

"До 30 травня триває Міжнародний фестиваль дитячо-юнацької творчості "Сонячний каштанчик". Він проходить на кількох локаціях: в Інтернаціональному парку, Національному музеї народної архітектури та побуту у селі Пирогів, культурно-розважальному комплексі "Бінго" та Міжнародному центрі культури та мистецтв Федерації профспілок України, де 28 травня пройде гала-концерт", - повідомляють у КМДА.

26 та 27 травня у Національному центрі народної культури "Музей Івана Гончара" відбудеться ярмарок народних майстрів, де демонструватимуться традиційні ремесла.

Читайте також: Фестиваль чемпіонів та День Києва: афіша на останні вихідні весни

Також, у неділю, 27 травня, на Співочому полі Печерського ландшафтного парку пройде традиційний захід програми святкування Дня Києва – Міський фестиваль хорового мистецтва "Пісня над Дніпром".

"Заходи, присвячені Дню Києва та Дню столиці, продовжаться і наступними вихідними. 2 червня відбудеться вітрильна регата, а 2-3 червня – Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування "Кубок столиці", - зазначили у КМДА.

Окрім того, 3 червня у Центральному парку культури і відпочинку біля Арки Дружби народів проходитиме Міжнародний турнір із кікбоксингу, присвячений Дню столиці та Дню Києва, а на Хрещатику – фінал Чемпіонату м. Києва із сімейного спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-