Амфетамінові перегони: на Київщині затримали жінку, яка

Амфетамінові перегони: на Київщині затримали жінку, яка "закрутила" копів

Відео
Укрінформ
Правоохоронці затримали на Київщині жінку, яка, перебуваючи у стані наркотичного сп'яніння, намагалася втекти на авто від поліцейських.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

«У Ржищеві під час несення служби група реагування патрульної поліції намагалася зупинити автівку, водій якої своїми діями викликав підозру у правоохоронців. Однак водій проігнорував законну вимогу поліцейських. Намагаючись втекти, він пошкодив службову автівку та наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Критично оцінивши ситуацію та керуючись чинним законодавством, а саме Законом України «Про Національну поліцію», поліцейські застосували табельну вогнепальну зброю. Аби зупинити автотранспорт, правоохоронці здійснили кілька прицільних пострілів по колесах автівки. Після чого заблокували рух транспорту і затримали правопорушника», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за кермом автомобіля перебувала 28-річна жителька Миронівського району, яка фактично проживає у Ржищеві. Дівчина надала неправдиві відомості про себе поліцейським, оскільки перебувала в неадекватному стані. За результатами медиків, молода жінка перебувала за кермом у наркотичному сп'янінні, а саме - під дією амфетаміну.

Читайте також: Прикордонний пес завадив перевезенню 26 кг наркотиків

Під час огляду салону автомобіля поліцейські виявили речовину, схожу на наркотичну. Вилучені речові докази направлено на проведення відповідного дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-