У Києві з'явився 100-метровий

У Києві з'явився 100-метровий "золотий батон"

Фото
Укрінформ
У Національному ботанічному саду імені М. М. Гришка презентували 100-метровий "золотий батон" у рамках проекту "Парк корупції".

Участь у заході взяли голова Представництва ЄС в Україні Х'юг Мінгареллі, очільниця антикорупційної ініціативи ЄС Ека Ткешелашвілі і автор проекту Ярослава Гресь, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Головна наша мета - допомогти нашим українським друзям створити відкрите, демократичне суспільство. Це багатогранне завдання, в основі якого протидія корупції", - зазначив Мінгареллі під час свого виступу. "Парк корупції" / Фото: Багмут Павло. Укрінформ

За його словами, особливу увагу під час боротьби з корупцією потрібно приділити ознайомленню з цим явищем молоді.

За словами Ткешелашвілі, проект "Парк корупції" має на меті показати людям в інтерактивній формі, що собою являє корупція, як можна з нею боротися, як це пов'язано з процесом розвитку країни, економіки, добробуту окремих громадян та суспільства в цілому. 

Читайте також: Президент ФФУ каже, що закон проти корупції у спорті вже працює

Як повідомлялося, 1 червня у ботанічному саду імені М. М. Гришка відкриється "Парк корупції", який покликаний привернути увагу широкої аудиторії до проблеми топ-корупції та у форматі edutainment розповісти про корупцію як явище, її історію та успішні кейси боротьби з нею. Дев’ять надувних шатрів загальною площею понад 700 кв.м., інтерактивні зони, VR 360, зімбабвійські трильйони, український бурштин та багато інших унікальних експонатів. Проект реалізовує Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні.

"Парк корупції" працюватиме три тижні. Доплачувати за огляд його експозиції відвідувачам ботсаду не потрібно. Після завершення експонування у Києві "Парк корупції" буде представлений в іншому місті України, яке організатори поки що тримають у секреті. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-