У Києві судитимуть банду грабіжників, які труїли жертв

У Києві судитимуть банду грабіжників, які труїли жертв

Укрінформ
Столична прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо сімох учасників злочинної групи, які труїли та грабували людей.

Про це інформує прес-служба відомства.

"Голосіївський райсуд міста Києва розпочав розгляд кримінального провадження за обвинуваченням 7 учасників організованої групи, сформованої на етнічній основі, які вчинили низку розбійних нападів на громадян, у тому числі із застосуванням насильства та сильнодіючих речовин", - йдеться у повідомленні.

Згідно з розробленого злочинцями плану, четверо жінок, які входили до складу групи, знайомилися з відвідувачами кафе та непомітно додавали у їхні напої сильнодіючий лікарський засіб з діючою речовиною "клозапін".

Надалі, користуючись безпорадним станом потерпілих, зловмисники грабували їх. У такий спосіб грабіжники заволоділи цінними речами та грошовими коштами своїх жертв на суму понад 270 тис гривень. Шестеро з потерпілих внаслідок застосування сильнодіючих речовин потрапили до лікарень із тяжким ступенем отруєння, ще один потерпілий - помер.

Читайте також: Поліція встановила підозрюваних у нападі на херсонську ювелірку

За результатами слідства усім зловмисникам оголошено підозри в умисному вбивстві та у розбійних нападах. Трьом учасникам злочинної групи обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Іншим підозрюваним - домашній арешт та застава.

За вчинене їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-