Кияни пропонують провести конкурс на кращий проект Шулявського мосту

Кияни пропонують провести конкурс на кращий проект Шулявського мосту

Петиція
Укрінформ
Електронна петиція щодо проведення архітектурного конкурсу на краще проектне рішення Шулявської транспортної розв'язки набрала необхідну кількість голосів та прийнята до розгляду.

Про це повідомляє прес-служба Київради.

"Відтак, вказану ініціативу підтримали 10066 осіб за мінімально необхідних 10000", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Київський міський голова Віталій Кличко уже доручив виконавчому органу Київради (КМДА) розглянути електронну петицію. Окрім того, її мають розглянути постійні комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування, а також із питань транспорту, зв'язку та реклами.

Читайте також: На реконструкцію Шулявського мосту треба два роки і 1,5 мільярда - Кличко

Автор петиції Роман Марчук пропонує провести закритий архітектурний бліц-конкурс на краще проектне рішення транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги та вулиць Гетьмана і Довженка у Солом’янському та Шевченківському районах. До конкурсу пропонується два проекти: “Неповний чотирилисник” і “Трирівнева розв’язка з реверсним розподільчим кільцем”. За пропозицією автора ініціативи, журі конкурсу необхідно сформувати з експертів в галузі транспортного аналізу і планування, а також урбаністики та містобудування.

Із повним текстом петиції можна ознайомитись за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-