Патрульні Києва провели навчання до фіналу Ліги чемпіонів

Патрульні Києва провели навчання до фіналу Ліги чемпіонів

Фото, відео
Укрінформ
У Києві патрульні поліцейські провели навчання із забезпечення безпеки дорожнього руху учасників та гостей фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Про це повідомляється в неділю на сайті Національної поліції України.

"Патрульні відпрацьовували алгоритм дій під час зустрічі, супроводу, забезпечення безперешкодного проїзду команд-учасниць, вболівальників та гостей, які прибудуть до столиці на Лігу чемпіонів УЄФА", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що навчання проводилися в реальному режимі, відповідно до маршрутів проїзду, які будуть під час заходу, й з урахуванням усіх ситуацій, що можуть виникнути.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький наголосив на важливості цих навчань напередодні такого масштабного заходу.

"Під час проведення Ліги чемпіонів багато функцій покладається саме на патрульну поліцію. Сьогодні ми відпрацьовуємо алгоритм дій у реальному режимі, щоб під час заходу кожен патрульний знав свої задачі - що робити, де робити, як робити і, найголовніше, як обмінюватися інформацією й інформувати. Для нас важливо діяти злагоджено й виконати свою роботу ефективно і якісно", - зазначив Білошицький.

Згідно з повідомленням, під час тренування патрульні відпрацьовували вказані маршрути (від міжнародного аеропорту "Бориспіль" до центру столиці, й від центру до стадіону НСК "Олімпійський"), обмін інформацією в радіоефірі й інформування чергової частини та ситуаційних центрів, робота яких спрямована на збір, узагальнення і аналіз інформації про стан правопорядку на території аеропорту і терміналів, супроводження руху громадян тощо.

Очікується, що під час фіналу Ліги Чемпіонів до столиці прибудуть близько 50 тисяч гостей, зазначили в поліції.

Як повідомляв Укрінформ, фінал чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА пройде 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський". У ньому зійдуться мадридський клуб "Реал" і англійський "Ліверпуль".

Вирішальний поєдинок жіночої Ліги чемпіонів пройде у Києві 24 травня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Офіційну фан-зону під назвою "Селище чемпіона" облаштовують на Хрещатику (від ЦУМу до вулиці Городецького). Вона вміщатиме до 20 тисяч осіб щодня.

До забезпечення правопорядку під час фіналу Ліги чемпіонів планується залучити близько 12 тисяч правоохоронців. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-