У Києві невідомі підірвали вибухівку - шестеро постраждалих

У Києві невідомі підірвали вибухівку - шестеро постраждалих

Відео
Укрінформ
У Києві на території складських приміщень стався вибух, внаслідок якого постраждали шестеро чоловіків.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції на своїй сторінці у Facebook.

"У Києві поліція розслідує обставини вибуху на території складських приміщень. Внаслідок події постраждали шестеро осіб, яких з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували до лікарні. Один з чоловіків перебуває у непритомному стані", - йдеться у повідомленні.

У поліції уточнили, що вибух стався на території промислової зони по вулиці Новопирогівській. На місці події правоохоронці вилучили фрагменти вибухового пристрою, які направлено на експертизу. 

Читайте також: У столиці копи затримали чоловіка з гранатою

Попередньо встановлено, що невідомі особи підійшли до паркану складів, які знаходились під охороною, після чого кинули на територію два вибухові пристрої. У результаті травми отримали шестеро охоронців. Постраждалих з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні, де їм наразі надають необхідну медичну допомогу. Один з чоловіків на цей час знаходиться без свідомості, зазначили в поліції.

За даним фактом слідче управлінням Головного управління Національної поліції в Києві порушило кримінальну справу за ч. 2 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Наразі поліція розшукує підозрюваних осіб, які причетні до вказаного правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-