У Києві знайшли труп із ножовими пораненнями

У Києві знайшли труп із ножовими пораненнями

Відео
Укрінформ
Столичні правоохоронці розслідують обставини вбивства 42-річного киянина у Солом'янському районі Києва.

Про це повідомляє у Фейсбуці відділ комунікації поліції Києва. 

"Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення від медиків "швидкої" про те, що прибувши на виклик на вулицю Академіка Білецького, вони констатували смерть чоловіка. На тілі потерпілого було кілька ножових поранень. На місце події негайно виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, кінологи зі службовими собаками та експерти", - йдеться у повідомленні.

Було встановлено, що потерпілий - 42-річний житель Солом'янського району столиці. Напередодні у нього виник раптовий конфлікт з невстановленим чоловіком. У результаті сварки зловмисник наніс чоловіку кілька ударів ножем.

Читайте також: На київській Окружній ДТП за участю таксі: одна людина загинула, є постраждалі

За цим фактом слідчим відділом Солом'янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення особи, яка нанесла потерпілому смертельні ножові поранення. Працівники поліції проводять комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановлення всіх обставин цього злочину.

Відео: Поліція Києва, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-