У Києві розпочався тиждень ділової доброчесності для бізнесменів

У Києві розпочався тиждень ділової доброчесності для бізнесменів

Укрінформ
У столиці розпочався тиждень ділової доброчесності, що об'єднав бізнесменів, які прагнуть вести діяльність чесно та прозоро.

Участь у першому дні тижня ділової доброчесності взяли керівник та портфоліо-менеджер напряму Демократичне врядування ПРООН в Україні Маркус Бранд, директор ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Тиждень ділової доброчесності, який ми організовуємо з партнерами в Україні - це платформа для сприяння комплаєнсу і доброчесності бізнесу та обміну передовими практиками", - сказав Бранд.

З його слів, конструктивний і відкритий діалог між бізнесом та державою щодо питань доброчесності має вирішальне значення для покращення інвестиційного клімату в країні.

"Ефективна співпраця між бізнес-спільнотою та широкою громадськістю у цьому напрямку сприятиме формуванню культури доброчесності, довіри та справедливості", - долав Бранд.

Читайте також: Міністр економіки ФРН прибув до Києва обговорити енергополітичну концепцію

Тиждень ділової доброчесності розпочався 14 травня та триватиме 5 днів до 18 травня включно. Заходи включатимуть: прес-конференції, дебати та колективні обговорення. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-