У Києві привітали з Днем матері породіль

У Києві привітали з Днем матері породіль

Укрінформ
У столиці жінок, які стали мамами 13 травня – у День матері, привітав зі святом та вручив подарунки перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Сьогодні особливий день! Як би не складалася наша доля, за все, що у нас є, ми завдячуємо своїй мамі. Вона для нас найгарніша, найтурботливіша та найдобріша у світі. Кожна з вас від сьогодні стала оберегом для своїх діток. Вітаю з важливою подією у вашому житті! Бажаю діткам і вам міцного здоров’я, щасливої долі і мирного неба над головою. Нехай у ваших сім’ях панують кохання, взаєморозуміння та повага», – привітав матусь Поворозник.

Він зазначив, що охорона материнства та дитинства – безперечний пріоритет міської влади.

«Ми відкриваємо нові школи та садочки для дітей, реконструюємо та ремонтуємо дитячі лікарні, оновлюємо відділення у пологових будинках, купуємо сучасне обладнання у медичні заклади, запроваджуємо інноваційні тренінги для сімейних лікарів, де вони навчаються краще надавати медичну допомогу малюкам та жінкам. Якщо говорити про Київський міський пологовий будинок №2, у якому наразі перебуваємо, цього року тут створено нове «Відділення репродуктивного здоров’я». Минулого року у медзакладі встановлено автономне джерело електропостачання, зроблено капітальний ремонт бактеріологічної лабораторії та покрівлі. Крім того закуплено сучасне обладнання, необхідне для мам та новонароджених», – зауважив столичний чиновник.

Читайте також: “Моя мама — поліцейський”: діти намалювали робочі будні своїх матусь

Він зазначив, що сьогодні в усіх столичних пологових будинках, жінки, які стали мамами у цей день, отримають подарунки з нагоди Дня матері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-