На фіналі Ліги чемпіонів УЄФА чергуватимуть 800 рятувальників

На фіналі Ліги чемпіонів УЄФА чергуватимуть 800 рятувальників

Фото, відео
Укрінформ
Понад 800 рятувальників та близько 190 одиниць техніки ДСНС залучать під час проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. 

Про це заявив голова ДСНС Микола Чечоткін, повідомляє прес-служба відомства

"Під час проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, з 21 по 28 травня, у посиленому режимі несення служби буде перебувати понад 800 чоловік особового складу та близько 190 одиниць техніки ДСНС", - йдеться у повідомленні.

Як заявив Чечоткін, рятувальники чергуватимуть на об’єктах, що будуть задіяні для проведення заходів за участю футбольних фанів.

"Це Національний спортивний комплекс “Олімпійський”, стадіон «Динамо» (Київ) ім. Валерія Лобановського, фан-зона “Містечко чемпіонів”, та місця збору вболівальників - парк ім. Т.Г. Шевченка та площа біля палацу “Україна”, - цитує прес-служба голову ДСНС.

Читайте також: Turkish Airlines відправить до Києва свій найбільший літак на фінал Ліги Чемпіонів

Крім того, Чечоткін повідомив, що в міжнародному аеропорту “Київ” у цілодобовому режимі чергуватиме літак Ан-26 та вертоліт “Єврокоптер” у медичному варіанті. Водночас, для реагування на надзвичайні події на річці Дніпро чергуватиме 4 плавзасоби та водолазно-рятувальні підрозділи.

Також рятувальники ДСНС чергуватимуть і в ситуаційних центрах Міністерства внутрішніх справ, управління Нацполіції у м. Києві, Київській міській державній адміністрації, кімнатах контролю на НСК “Олімпійський” та стадіоні “Динамо”.

Фото:  ДСНС

Відео: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-