В Управлінні юстиції розповіли про минулорічні тенденції в зміні імен киянами

В Управлінні юстиції розповіли про минулорічні тенденції в зміні імен киянами

Укрінформ
У 2017 році органи реєстрації актів цивільного стану Києва склали 1554 актових приписів про зміну імені.

Про це інформує Головне територіальне управління юстиції міста Києва на сторінці у Facebook.

«Протягом минулого 2017 року у РАЦСах Києва було складено 1 554 актових записи про зміну імені, у 2016 році їх було не менше - 1 591 змін імені», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у 2017 році у відділах реєстрації актів цивільного стану Києва зафіксовано цікаві факти відходу від стандартів та шаблонів.

«Віталій, Вадим, Богдан, Денис, В'ячеслав, Роман, Микита, Олександр, Олексій, Ростислав, Анатолій, Василь, Станіслав стали: Ієн, Вадя Ротор, Йєхонатан, Хасан, Вацлав, Ларс, Сорін, Іскандер, Томас, Роні, Альтаір, Ласло, Аарон. А Ольга, Наталія, Оксана, Лариса, Марія, Євгенія, Юліанна, Юлія, Лілія, Лідія, Людмила, Ірина, Катерина стали: Софіко, Тайлер, Оона, Нервенде, Майрам, Орнелла, Юнона, Петра, Нілуфер, Фріда, Лялія, Ейна, а дві дівчини обрали собі нове імя - Ріна», - повідомляють у відомстві.

Читайте також: Марафон змінить рух автобусів і тролейбусів у Києві

Зазначається, що у 2011 році у Києві з'явився власний Джеймс Бонд, однак у 2017 році він повернув собі попереднє прізвище та ім'я.

За статистичними даними, змінювали традиційні імена на екзотичні кияни 1970-х та 1990-х років народження, водночас киян 1980-х років народження серед них майже немає.

Управління також опублікувало пам'ятку, що потрібно, щоб змінити своє ім'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-