Затримали киянок, які займалися сутенерством через закриті групи у месенджерах

Затримали киянок, які займалися сутенерством через закриті групи у месенджерах

Фото, відео
Укрінформ
Співробітники Національної поліції затримали групу сутенерів, які організовували надання інтимних послуг за допомогою месенджерів.

Про це йдеться в повідомленні Департаменту комунікації Нацполіції.

«Встановлено, що дві мешканки Києва віком 24 та 34 роки створили та адміністрували у месенджерах закриті групи. Їх учасниками були елітні повії та сутенери. Там розміщувалися пропозиції про надання сексуальних послуг за гроші», - йдеться в повідомленні.

У нацполіції зазначили, що злочинну діяльність двох киянок поліцейські документували з 2016 року. «У чаті тільки одного з мобільних месенджерів перебували сотні учасниць - дівчата виключно модельної зовнішності. Вони надавали ескорт-послуги VIP-клієнтам в Україні та за кордоном», - наголошується в повідомленні.

Затримали киянок, які займалися сутенерством через закриті групи у месенджерах / Фото: Нацполіція

Затримали зловмисниць працівники Департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Національної поліції України. В операції взяли участь працівники територіального управління поліції міста Києва, Київської місцевої прокуратури та Державної прикордонної служби України.

Читайте також: На Київщині затримали двох сутенерок, які вербували повій для іноземців

Учасниці таких груп проходили спеціальний відбір. Набиралися дівчата виключно модельної зовнішності. Їхніми клієнтами ставали як громадяни України, так і іноземці. Обслуговування клієнтів було налагоджено по всій країні та поза її межами. Інтимні послуги оцінювалися у суму від 500 до 10 тисяч доларів США. Близько 30% винагороди дівчата віддавали сутенеркам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-