Глава УЗ обіцяє поїзд до Борисполя в грудні

Глава УЗ обіцяє поїзд до Борисполя в грудні

Укрінформ
До кінця року ПАТ "Укрзалізниця" запустить поїзд до міжнародного аеропорту "Бориспіль", час у дорозі орієнтовно становитиме 35 хвилин.

Про це сказав у п'ятницю журналістам в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов після інспектування нової технології прибирання поїздів на столичному залізничному вокзалі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Так, я можу підтвердити. Ми зробимо це до кінця року, запустимо потяг до "Борисполя". До грудня це буде зроблено", - сказав Кравцов.

Він повідомив, що за 2 останні місці Укрзалізниця зробила для реалізації цього проекту більше, ніж за останні 10 років. Уже розпочались будівельні та підготовчі роботи, завершується робота, пов'язана з документацією. "Я думаю, що впродовж кількох найближчих тижнів ми проведемо презентацію поточного стану і конкретних термінів реалізації цього проекту поетапно. Презентуємо наше бачення стосовно кінцевої зупинки, попереднього графіку і т.д. Тому потягу від Києва до "Борисполя" цього року однозначно бути", - підкреслив керівник Укрзалізниці. 

Читайте також: Укрзалізниця хоче запровадити безконтактні квитки на електрички Київщини

При цьому він зауважив, що компанія намагатиметься зробити все можливе, аби час руху поїзда з Києва до "Борисполя" був якнайкоротшим."Сьогодні ми орієнтуємося на час 35 хвилин", - сказав Кравцов.   

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-