Кличко: До Дня Києва відкриємо оновлену Володимирську гірку

Кличко: До Дня Києва відкриємо оновлену Володимирську гірку

Фото
Укрінформ
У Києві до Дня міста відкриють оновлену Володимирську гірку, а згодом і ряд інших туристичних об’єктів столиці, де тривають ремонтні роботи.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба КМДА.

"На Володимирській гірці зараз киплять роботи – й у вихідні, і зранку, і ввечері. Це – одна з візитівок Києва і, сподіваюся, кияни будуть приємно вражені оновленим місцем відпочинку", – зазначив мер столиці.

Також, за словами Кличка, незабаром планують відкрити нові сходи на Старокиївській горі від Пейзажної алеї до урочища Гончарі–Кожум’яки. Він зауважив, що нині там також тривають активні роботи.

"Плануємо у майбутньому продовжити сходи, щоб з’єднати Пейзажну алею, Алею художників із Володимирською гіркою та Аркою Дружби народів у єдиний туристичний маршрут", – підкреслив Кличко.

До Дня Києва відкриється оновлена Володимирська гірка / Фото: kiev.klichko.org

Він зауважив, що на "Пейзажці" кияни та туристи побачать не тільки нові сходи, там відбувається і реконструкція та благоустрій території, укріплення схилу.

Читайте також: Києву повернули фонтан на Хрещатику

Кличко запевнив, що це буде сучасна і комфортна зона відпочинку в історичному центрі. Зокрема, з оглядовими майданчиками, зручними лавами, громадською вбиральнею, зонами доступу до WI-FI, відеоспостереженням, новим сучасним освітленням. "Робимо Київ більш гарним і комфортним!" – додав Кличко.

Як повідомлялося, День Києва святкується в останні вихідні травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-