Кличко взяв участь в акції «Перша хвилина миру» з нагоди Дня пам'яті

Кличко взяв участь в акції «Перша хвилина миру» з нагоди Дня пам'яті

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко наголосив, що українці мають пам'ятати та шанувати тих, хто в різні часи боронив нашу землю.

Про це він сказав під час акції «Перша хвилина миру» з нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, повідомляє прес-служба КМДА.

«Сьогодні кожен українець як ніколи розуміє справжню ціну словам «хвилина миру». Бо так само, як і понад 70 років тому, українцям зі зброєю в руках доводиться відстоювати цілісність та незалежність своєї держави. І кожен з нас вірить, що незабаром довгоочікуваний мир нарешті запанує в Україні», - зазначив міський голова.

Читайте також: Києву повернули фонтан на Хрещатику

Він відзначив, що українці мають пам'ятати та шанувати тих, хто в різні часи боронив нашу землю. "І ми повинні робити все, щоб не повторювалися трагічні помилки минулого, які накрили тоді війною всю Європу. Нам потрібна єдність заради миру в нашій державі, заради спокою в Європі", - зазначив Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, уночі на території Національного музею участі України в Другій світовій війні відбулася акція "Перша хвилина миру", присвячена 73-ій річниці перемоги над нацизмом. Участь в акції взяли Президент Петро Порошенко та Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-