До Дня Києва відбудеться великий концерт мистецьких колективів столиці

До Дня Києва відбудеться великий концерт мистецьких колективів столиці

Укрінформ
До Дня Києва 27 травня із 13:00 до 21:00 на вуличній сцені біля КМДА відбудеться великий концерт. 

Про це повідомили у комунальному підприємстві «Агентство по обслуговуванню театральної та концертної діяльності».

"У заході візьмуть участь найвіртуозніші муніципальні, національні та інші незалежні мистецьки колективи столиці, серед яких три оркестри та два хори. Глядачам покажуть шоу маршових барабанів, шоу на цимбалах та яскраве vj-шоу. Відбудуться два dj-сети", - йдеться у повідомленні. 

На киян та гостей столиці чекатимуть виступи: Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Л.М. Ревуцького та квартету Impressio; Академічного фольклорно-етнографічного ансамблю «Калина»; Національного ансамблю солістів «Київська камерата»; композитора Олександра Саратського, солісток Лани Меркулової та Аніко Долідзе; колективу маршових барабанщиків Drum Art; гурту G-Art; Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України (Kyiv Fantastic Orchestra); Національного академічного оркестру народних інструментів України (НАОНІ).

Читайте також: У Києві 9 травня громадський транспорт змінить маршрути руху

Загалом у шоу візьмуть участь близько чотирьохсот виконавців.

Організатором «Великого концерту до Дня Києва» є КП «Агентство по обслуговуванню театральної та концертної діяльності». Головний режисер концерту - Алла Демура. Восьмигодинну концертну програму вестимуть професійна ведуча та співачка Ольга Бабич та учасник шоу «Голос країни» Валерій Величко.

Агентство також планує залучити до святкового дійства п'ятдесят волонтерів для участі у п'яти видовищних вокально-хореографічних флешмобах на «Великому концерті до Дня Києва» (16+). Волонтери матимуть змогу познайомитися і попрацювати із командою професіоналів, серед яких віртуозні музиканти і співаки провідних українських колективів.

Дедлайн подачі заявки для волонтерів - 14 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-