Кличко зустрівся з волонтерами Ліги чемпіонів УЄФА-2018

Кличко зустрівся з волонтерами Ліги чемпіонів УЄФА-2018

Фото
Укрінформ
У Києві сьогодні відбувся перший тренінг для учасників волонтерської програми Ліги чемпіонів УЄФА-2018.

Про це повідомляє прес-служба Київського міського голови Віталія Кличка.

"Без вас, дорогі волонтери, це свято футболу не відбудеться! Адже на ваших плечах - і допомога нашим іноземним гостям та гостям з інших міст України на локаціях в місті, в аеропортах, у готелях. І підтримка офіційних делегацій, - сказав Кличко. - Ви також будете виконувати роль перекладачів, аби перебування в Україні іноземних вболівальників було комфортним та приємним. Ви допомагатимете офіційним делегаціям, командам-фіналістам. Працюватимете з медіа і робитимете багато іншої важливої роботи, за яку вам будуть вдячні десятки тисяч гостей столиці і ми, як столична влада", - наголосив мер Києва під час зустрічі з волонтерами, які координуватимуть заходи з проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА 24-26 травня в Києві.

Читайте також: Капітальний ремонт НСК "Олімпійський" у Києві завершений

Кличко висловив сподівання, що кожен гість Києва отримає позитивні емоції від перебування в цьогорічній столиці футболу.

Він нагадав, що до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві залишилося рівно три тижні. Наразі столична влада активно готується до заходу та облаштовує різні локації. Зокрема, фан-зони, точки збору для фанів клубів-фіналістів - "Реалу" та "Ліверпулю". Організовує перевезення уболівальників з аеропорту "Бориспіль" та "Жуляни". Працює над створенням зони безпеки навколо НСК "Олімпійський".

За словами мера, УЄФА контролює процес підготовки і сьогодні немає нарікань щодо відхилень від графіка підготовки.

Кличко зустрівся з волонтерами фіналів Ліги чемпіонів УЄФА-2018 / Фото: kiev.klichko.org

"Ми повинні провести цей захід, який Україна прийматиме вперше, на високому рівні. У нас є досвід організації подібних подій - Євро-2012 і Євробачення-2017. І з фіналом Ліги чемпіонів, переконаний, ми теж впораємося", - підкреслив він.

У координації заходів Ліги чемпіонів УЄФА візьмуть участь 507 волонтерів з 27 країн світу. З них – 85 % волонтерів з України. Більша половина волонтерів уже має досвід з координації спортивних заходів. 38 % волонтерів працювали на міжнародних футбольних матчах.

118 волонтерів, зокрема, працюватимуть на жіночому фіналі Ліги чемпіонів УЄФА 24 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-