У Києві затримали учасників сутички на автостоянці, під час якої поранили СБУшника

У Києві затримали учасників сутички на автостоянці, під час якої поранили СБУшника

Укрінформ
У Києві правоохоронці затримали трьох осіб, які влаштували сутичку з комісією чиновників, внаслідок якої зазнав поранень співробітник СБУ.

Про це повідомляє у Facebook столична прокуратура. 

Як нагадали у відомстві, інцидент стався у четвер, 3 травня, на автостоянці на вулиці Вишняківській у Дарницькому районі столиці. Представники комісії, до складу якої входили працівник Державної аудиторської служби, КП "Київпарктранссервіс", а також співробітник СБУ, прибули на вказану автостоянку з метою проведення контрольного заміру відведеної під паркомісця ділянки. Вказані дії проводилися в межах кримінального провадження та були санкціоновані судом, запевнили в прокуратурі.

Під час цієї перевірки між групою чоловіків, які представляли інтереси власника автостоянки, та членами комісії виник конфлікт.

"У ході сутички вказані чоловіки вчинили напад на співробітника спецслужби, а один із зловмисників дістав предмет, схожий на пістолет, та здійснив постріл в бік правоохоронця, поранивши його", - йдеться в повідомленні.

Трьох учасників конфлікту затримали на місці події. "Це громадяни України, один з них уродженець іноземної держави. Всі троє мешканці столиці", - зазначили в прокуратурі.

Пораненого співробітника спецслужби госпіталізували.

На даний час нападники затримані в порядку ст. 208 КПК України. Київською місцевою прокуратурою № 2 їм готується повідомлення про підозру за ч.4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Інші учасники конфлікту встановлюються, додали в прокуратурі.

Читайте також: Під час конфлікту на автостоянці Києва постраждав СБУшник

Як повідомляв Укрінформ, раніше в прокуратурі інформували, що в ході конфлікту на автостоянці на вулиці Вишняківській двоє чоловіків з обох сторін отримали тілесні ушкодження. Зазначалося, що у постраждалих забої різних частин тіла та в одного - поранення в ногу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-