Кличко взяв участь у церемонії нагородження

Кличко взяв участь у церемонії нагородження "Зірки спортивного року"

Фото
Укрінформ
Мер столиці Віталій Кличко взяв участь у всеукраїнській церемонії нагородження "Зірки спортивного року" та вручив нагороду у номінації "Спортсменка року".

Нею стала Лариса Соловйова – унікальна спортсменка з пауерліфтингу та лідер збірної України на "Всесвітніх іграх" 2017 року, на яких українські атлети добилися історичного успіху, повідомляє сайт міського голови.

"Минулого року українська збірна з неолімпійських видів спорту посіла 5 місце на Всесвітніх іграх, які відбулися у польському Вроцлаві. До цього наша збірна багато разів входила до десятки найкращих країн, але так високо ще не піднімалася. Наші спортсмени відчайдушно боролися за медалі. Я добре знаю наскільки це важка праця. І дуже вдячний всім вам. Своїми перемогами ви прославляєте Україну. І доводите, що тут живуть талановиті і цілеспрямовані люди. Сильні тілом та духом", - зазначив Кличко.

Читайте також: Наставник українських дзюдоїстів планує дві медалі на чемпіонаті Європи

Він також підкреслив, що Соловйова - єдина в світі спортсменка, яка вигравала Всесвітні ігри чотири рази поспіль. І саме на останніх іграх її відзначили нагородою у номінації "Найкращий спортсмен Всесвітніх ігор-2017".

Кличко взяв участь у всеукраїнській церемонії нагородження «Зірки спортивного року» / Фото: kiev.klichko.org

За словами мера Києва, починаючи з 2000-х років спортсменка - непереможна на міжнародній арені. За сумою трьох вправ вона підіймає більше ніж 641 кілограм. На її рахунку перемоги на чемпіонатах світу та Європи, на Всесвітніх іграх, наголосив він. 

Під час церемонії нагородження Кличко подарував Соловйовій сертифікат на квартиру у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-