У Києві підлогу трамвая пробила запчастина й поранила пасажирку

У Києві підлогу трамвая пробила запчастина й поранила пасажирку

Фото
Укрінформ
У столиці під час руху трамваю уламок металу пробив підлогу і поранив пенсіонерку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“Близько 11:10 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про надзвичайну подію у Деснянському районі. На цей час відомо, що на кінцевій зупинці біля станції метрополітену «Лісова» трамвай, у який зайшли близько 50 пасажирів, розпочав рух. Як розповіла водій громадського транспорту, приблизно за 20 метрів вона відчула сильний поштовх, зупинилася і помітила поранену жінку.  Попередньо встановлено, що лопнув гальмівний диск, металевий уламок пробив підлогу, влетів у салон і травмував пасажирку, яка знаходилася справа на другому сидінні”, - йдеться у повідомленні.

Згідно із повідомленням лікарів, 80-річна киянка отримала перелом двох кісток гомілки, її госпіталізували.

Читайте також: Кличко відкрив оновлену зупинку на лінії швидкісного трамвая

На місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці обстежують вагон, їм допомагають співробітники трамвайного депо, які стежать за безпекою руху.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Механізм та причини аварії встановлять за результатами експертиз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-