Поліція Києва встановлює обставини вибуху на спортмайданчику

Поліція Києва встановлює обставини вибуху на спортмайданчику

Відео
Укрінформ
 Поліція встановлює обставини вибуху на спортивному майданчику у Дніпровському районі Києва.

На місці події вибухотехніки вилучили рештки саморобного, імовірно, радіокерованого  вибухового пристрою, які відправлять для проведення експертизи, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронці поспілкувалися з місцевими жителями, які розповіли, що вони помітили на металевій перекладині висів предмет, прикритий ковдрою, але підозрілих осіб біля нього не бачили.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи та слідчі дії для розкриття цього злочину та затримання причетних осіб.

Читайте також: У Києві на спортмайданчику стався вибух

Як повідомляв Укрінформ, у суботу о 8.04 год на лінію 102 звернувся чоловік, який повідомив, що в будинку по вул. Пожарського у Дніпровському районі почув хлопок, схожий на вибух. На виклик прибули вибухотехніки, які провели ретельний огляд. На місці виявили деталі саморобного вибухового пристрою. Постраждалих немає.

ВІдео: Відділ комунікації поліції Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-