Столичний транспорт змінить маршрути на час Ліги чемпіонів

Столичний транспорт змінить маршрути на час Ліги чемпіонів

Укрінформ
Через проведення фіналів жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів на деяких вулицях Києва рух транспорту буде обмежений.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі розповів начальник Управління транспорту та пасажирських перевезень Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Валентин Кульбако. 

"Всі події, пов’язані з фіналом Ліги чемпіонів в місті Києві, будуть супроводжуватися певними обмеженнями у русі транспортних засобів. Так, 21 квітня, під час передачі кубків Ліги чемпіонів УЄФА буде обмежено рух транспортних засобів по вулиці Хрещатик (від вулиці Архітектора Городецького до вулиці Богдана Хмельницького) на добу", - сказав Кульбако. 

Читайте також: У Києві вже почали сезон капремонту доріг – Кличко

За його словами, з початку доби 1 травня до кінця доби 31 травня починаються роботи з монтажу містечка для проведення “Параду чемпіонів”. На цей час також буде обмежений рух транспортних засобів на  Хрещатику (від вулиці Архітектора Городецького до вулиці Богдана Хмельницького).

Зона перекриття Хрещатика буде розширена в день проведення фіналу чоловічої Ліги чемпіонів 26 травня  до Бессарабської площі. 

Під час проведення жіночого фіналу Ліги чемпіонів (24 травня) масштабних перекриттів в районі стадіону імені Лобановського не буде. 

"Планується така ж зона обмеження руху транспорту, яка була в 2012 році: це площа, обмежена вулицями Євгена Коновальця, Велика Васильківська, Льва Толстого, Володимирська, бульвар Тараса Шевченка, Хрещатик, Лесі Українки", - зазначив Кульбако. 

При цьому він додав, що 26 травня очікується пожвавлення руху на трасі Київ — Бориспіль, оскільки потрібно організувати перевезення орієнтовно 35 тисяч вболівальників з аеропорту. Ці перевезення будуть здійснюватися приблизно 130 автобусами. 

Метрополітен, за словами начальника Управління транспорту, працюватиме в штатному режимі. Проте в ніч після фіналу рух буде подовжено на три години.

Він наголосив, що найближчим часом буде видано розпорядження КМДА з детальною схемою руху транспортних засобів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-