На вокзалі під Києвом знайшли зниклого 12-річного хлопчика

На вокзалі під Києвом знайшли зниклого 12-річного хлопчика

Укрінформ
Правоохоронці знайшли на залізничній станції у Калинівці 12-річного хлопчика, який раніше втік з дому.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції Київщини у Facebook.

“Кілька днів тому вночі до чергової частини Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки Калинівки про те, що близько 17:00 години пішов з дому її 12-річний син та до цього часу не повернувся додому. За фактом зникнення хлопчини правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження. Через чотири дні під час патрулювання залізничної станції у смт Калинівка працівники ювенальної превенції помітили 12-річного хлопчину на пероні. Як з'ясувалося, увесь цей час втікач днями гуляв вулицями Києва, ночував у під'їздах та харчувався тим, чим пригощав його друг”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що впродовж останнього місяця хлопчик вже втретє самовільно залишив домівку. У всіх випадках 12-річний втікач був розшуканий працівниками поліції та повернений до постійного місця проживання.

Читайте також: У Херсоні запланували оздоровити майже на 4,4 тисячі дітей менше, ніж торік

Уточнюється, що з хлопчиком та його матір'ю була проведена профілактична бесіда. Співробітники ювенальної превенції вже направили відповідні подання до служби у справах дітей.

За неналежне виконання обов'язків щодо виховання дитини матір притягнута до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-