Обстріл

Обстріл "Київміськбуду" з гранатомета: на місці події працюють криміналісти

Укрінформ
У Печерському районі Києва невідомий вистрелив у будівлю із гранатомета, слідчі визначаться із правовою кваліфікацією події після перевірки.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

"У Печерському районі невідомий вистрелив у будівлю із гранатомета. Подія сталася близько 2:00 на вулиці Суворова, постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

Як розповіли у поліції, вночі правоохоронці отримали повідомлення про те, що люди чули звук, схожий на вибух. На виклик направили наряди патрульних, слідчо-оперативну групу та вибухотехніків.

Під час огляду виявлено, що пошкоджена будівля, у якій розміщений ресторан та відділ продажу одного із забудовників. Неподалік від місця події, через дорогу, правоохоронці знайшли відстріляний тубус від гранатомета зі знищеними номерами.

Повідомляється, що поліцейські оглянули прилеглу територію та вилучили запис із відеореєстратора, на якому зафіксовано момент пострілу, і рештки вибухового пристрою, які відправлять на експертизу.

Читайте також: Будівлю «Київміськбуду» обстріляли з гранатомета

"Після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться із правовою кваліфікацією події", - наголосили у відомстві.

Раніше ЗМІ повідомляли, що вночі невідомі стріляли з ручного протитанкового гранатомета у будівлю "Київміськбуду" та ресторан "Хмелі-Сунелі" на вулиці Омеляновича-Павленка, 4/6.

Фото: Прес-служба поліції Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-