Під мостом Патона знайшли тіло жінки

Під мостом Патона знайшли тіло жінки

Укрінформ
У Києві під мостом Патона виявлено тіло жінки, яка потонула. Обставини трагедії вивчають правоохоронці.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у м. Києві.

"11 квітня о 13:06 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що біля мосту Патона в акваторії річки Дніпра знаходиться тіло потопельника. ... Як виявилось, тіло жінки знаходиться на відстані 4 м від берега на поверхні води. Бійці за допомогою рятувальної мотузки дістали тіло жінки та передали правоохоронним органам", - йдеться у повідомленні.

Наразі обставинами трагедії займаються правоохоронні органи.

Як відомо, поліція Києва розслідує кримінальну справу за фактом доведення до самогубства 19-річної студентки Національного медичного університету імені О.О. Богомольця з Туркменістану Мукаддас Насирлаевої, яка зникла 30 січня. Імовірно, дівчина зістрибнула з моста Патона.

За оприлюдненою у ЗМІ інформацією, на такий вчинок дівчину могли підштовхнути труднощі, які виникли в неї під час навчання в університеті, та непорозуміння із його керівництвом.

Читайте також: Резонансне самогубство: університет Богомольця відсторонив заступницю декана

Національний медичний університет імені Богомольця відсторонив від посади заступника декана з роботи з іноземними студентами Тетяну Тімохіну на час розслідування зникнення Насирлаевої.

У виші зазначили, що студентка була відрахована через порушення міграційного законодавства, оскільки термін дії її візи закінчився.

Наприкінці лютого рятувальники призупинили пошуки тіла студентки через те, що у морози обмерзало водолазне спорядження.

Фото: facebook.com/ochevidets112

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-