КМДА спростовує інформацію про

КМДА спростовує інформацію про "втомлений" міст на Видубичах

Укрінформ
У Київській міській державній адміністрації спростували інформацію про "втомлений" міст на Видубичах, зазначивши, що міст планово ремонтують, і загрози для учасників дорожнього руху немає. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

"Повідомлення про «втомлений» міст на Видубичах некоректні. Ще 6 квітня КП «Київавтодор» через офіційний сайт та власну сторінку у Фейсбуку інформував водіїв про початок ремонту деформаційних швів на естакадному з’їзді з Південного мостового переходу у напрямку Наддніпрянського шосе", - зазначив він.  

За словами профільного заступника, через роботи частково обмежений рух транспорту у першій смузі.

«Те, що зараз шириться як чергова «зрада», насправді є плановими ремонтними роботами. Я вдячний журналістам за оперативність, однак закликаю бути більш пильними та перевіряти інформацію, перш ніж передавати її на широкий загал. Слідкуйте, будь ласка, за офіційними джерелами, там завжди можна знайти або уточнити остаточну інформацію», - підкреслив Давтян.

Він зазначив, що саме роботи із заміни деформаційного шва і зображені на фотографіях, які розповсюджуються у соціальних мережах та деяких ЗМІ. 

"До речі, на фото видно і огородження місця виконання робіт біля опори під естакадою", - відзначає посадовець. За його словами, жодної загрози для учасників дорожнього руху проведення даних планових ремонтних робіт не несе.

У КМДА нагадали, що нині тривають роботи з капітального ремонту шляхопроводу на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела та транспортної розв’язки на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила. В рамках капітального ремонту вул. Алма-Атинської також ремонтується шляхопровід.

Читайте також: Укравтодор обіцяє відремонтувати трасу Київ - Одеса до 1 травня

Цього року розпочнуться роботи з капітального ремонту шляхопроводу на перетині вул. О. Теліги з вул. Кирилівською, мосту Метро через Русанівську протоку, шляхопроводів на перетині вул. Богатирської з просп. Оболонським та вул. Богатирської з просп. Бандери.

Раніше деякі ЗМІ поширили інформацію про те, що в Києві частково обвалився міст біля метро "Видубичі". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-