Київ отримав нові трамваї підвищеної комфортності

Київ отримав нові трамваї підвищеної комфортності

Фото
Укрінформ
Комунальне підприємство "Київпастранс" отримало партію нових низькопідлогових трамваїв підвищеної комфортності.

Про це повідомляється на сторінці комунального підприємства у Facebook

"КП "Київпастранс" вкотре отримало партію нових низькопідлогових трамваїв "Електрон T5B64" підвищеної комфортності з пониженим рівнем вібрації та шуму, системою кондиціонування салону та кабіни водія. Вагони також обладнані відеоспостереженням, інформаційною системою звукового інформування ззовні, пандусом та місцями для людей з інвалідністю", - йдеться у повідомленні.

Фахівці підприємства разом з представниками заводу-виробника "Електронтранс" вже завершили усе необхідне оформлення рухомого складу й розпочали їхнє випробування на лінії швидкісного трамвая.

Читайте також: У Києві тимчасово закривають три трамвайні маршрути

"Окрім придбання нових вагонів, продовжуємо капітально ремонтувати й станції Борщагівської лінії. Уладнали всі технічні аспекти, тому поточного місяця напоготові презентувати станцію "Генерала Потапова", цього року завершимо реконструкцію й решти станцій за маршрутом "вул. Старовокзальна" - ст. "Кільцева дорога", - зазначив генеральний директор КП "Київпастранс" Дмитро Левченко.

Як повідомлялося, минулого року комунальним підприємством було придбано 27 нових та 32 капітально відремонтованих трамваїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-